SANDRA HELENA TKALČEVIĆ EUROPSKA PRVAKINJA

Na Europskom kadetskom Taekwon-do prvenstvu koje je održano u Poljskom gradu Strzegom (1-3.7.2016.) u sklopu Hrvatskog nacionalnog tima nastupila je članica Taekwon-do kluba „BTI ZABOK“ Sandra Helena Tkalčević a izbornik nacionalne vrste ujedno i trener Hrvatskog nacionalnog tima bio je također Zabočanin gospodin Zvonko Kar.

Sandra Helena Tkalčević nastupila je u jednoj od najmasovnijih kadetskih kategorija na Europskom Taekwon-do prvenstvu (više od 25 kandidatkinja).

Pratili smo natjecanje i Sandrinih suparnika i zaključili da moramo na brzinu primijeniti malo drugačiju taktiku od one koju smo pripremali za natjecanje. Morali smo se prilagoditi njegovu načinu borenja kako bi ih mogli iznenaditi. Jednostavno morali smo biti puno bolji kako bi pobijedili domaću natjecateljicu. Stožer reprezentacije odradio je sjajnu taktiku i Poljska natjecateljica bilo je deklasirana već krajem prve runde rekao je trener iz TK BTI-Zabok gospodin Zvonko Kar.

Sandra nakon tri pobjede, prekidom u finalnoj borbi zasluženo slavi, zlato sa Europskog prvenstva putuje u Grad Zabok i domovinu.

Sjajnu izvedbu mlade Zabočanke, osobno je pohvalio Predsjednik Internacionlane Taekwon-do Federacije gospodin Kwang Sung Hwang koji je osobno gledao finalnu borbu naše Sandre.

Pripremio: Tomislav Đaković, predsjednik Hrvatske Udruge Taekwon-do klubova

Pravilnik o korištenju kombi vozila nalazi se ovdje.